Gootband

De gootband is een rubberen strip die perfect past in de goot , riool of greppel zodat u geruster je inrit op rijdt.

Beschrijving

Gootbanden dienen als opvanger van niveauverschillen in het rijvlak, waardoor de schokken beperkt worden. Dit zorgt voor een langere levensduur van de schokdempers van de voertuigen. Ook de lading in vrachtwagens, in aanhangwagens en op heftrucks zal minder snel schade oplopen.

Kan gebruikt worden bij:

  • Oprijden van inritten.
  • Laad- en loskaaien.
  • De bouwsector, om bv. Kabels die over de weg liggen te beschermen.
  • Een fabrieksomgeving, waar heftrucks manoeuvreren.
  • Het af en aan rijden van voertuigen, als anti-slip.
  • Het verplaatsen van rollende voorwerpen over een oneffen ondergrond (bv. Mobiele keuken over kasseien of gras,..)
  • ………

Verlenging is mogelijk door de aankoop van een verlengset bestaande uit 3 connectors en 3 colsonbandjes (kabelbinders) waarmee je Gootbanden aan mekaar kunt koppelen.

Zeer belangrijk

Het water kan gemakkelijk wegvloeien omdat de gootband voorzien is van gaten en aan de onderzijde van nopjes. De gootband bestaat uit gerecycleerd en natuurlijk rubber en is hierdoor duurzaam in de zomer en winter.

Bij een te groot niveauverschil kunnen er 2 of meerdere gootbanden op elkaar bevestigd worden. Om een grote lengte te overbruggen kan u met het verlengset perfect meerdere gootbanden aan elkaar bevestigen. Verlengset bestaat uit 3 connectoren en 3 kabelbinders. Prijs €4 per set.

Wij bieden ook schroevensets aan indien u de gootband graag wil vastleggen. Hier raden wij 1 set (4 schroeven (6×60), 4 pluggen, 4 rondellen) per gootband van 3m aan. Prijs €5 per set.

GRATIS VERZENDING VANAF €100,00 ( anders €8,00 voor BE, €9,00 voor NL )


Ons assortiment gootbanden en accesoires