Ringmat, met rand – extra dun (R3) 90×150 x1,2cm

34,90 incl. BTW

90cm x 150cm x 1,2cm (+/-8.5kg)

De extra dunne (dikte 1,2cm) rubber mat is multifunctioneel. Als deurmat is het bruikbaar en mooi afgewerkt met de aanlooprand. Deze rubberen mat is ook aangewezen voor antivermoeidheid in de benen en dus ideaal achter de bar, in keukens, aan machines in fabrieken waar deze ook het slipgevaar wegneemt.

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Onze oerdegelijke rubberen matten hebben zeer uiteenlopende toepassingen. De rubber mat is uitermate geschikt als deurmat.

Rubberen matten worden ook gebruikt in de industrie, bouw, scheepvaart, agrarische sector, horeca (bar en keuken), aan ijsbanen, skipistes. Aan speeltuigen kan de rubber mat het gras beschermen. De rubber ringmat is tevens een goede oplossing voor natte, bevroren en besneeuwde locaties, daar ze vorstbestendig is.

De ringmat is ideaal om vuil, modder en sneeuw buiten te houden dankzij de open bodem.

De rubber mat is veilig, geluiddempend en hygiënisch. Het schoonmaken van de ringmat is heel gemakkelijk door de rubberen mat uit te kloppen of af te spuiten met de tuinslang of hogedrukspuit.

De rubber mat biedt een goede antislip werking, zelfs op koude en natte winterdagen, doordat de ringmat van natuurlijke rubber en gerecycleerd materiaal is gemaakt .

Specificaties

Type

DRH 110A Ramp mat

Lengte

150 cm

Breedte

90 cm

Dikte

1,2 cm

Gewicht

±8,5 kg

Kleur

Zwart

Kwaliteit

Extra Heavy duty

Aanlooprand

JA

Bodem

Open Bodem

Koppelbaar

Neen

EAN-nummer

5430000375061

Andere suggesties…