Ringmat, met rand – deurmat (R4) 50x80x1,6cm

12,90 incl. BTW

50cm x 80cm x 1,6cm (±3,5kg)

Ideaal aan de voor- of achterdeur. Stevige robuuste deurmat met afgewerkte rand voor het grote vuil van uw schoenen te halen. Je kan de voeten goed afstampen en het vuil of de sneeuw valt in de gaten. Even de mat opnemen, het vuil weg borstelen en het is weer proper en netjes.

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Onze oerdegelijke rubberen matten hebben zeer uiteenlopende toepassingen. De rubber mat is uitermate geschikt als deurmat.

Rubberen matten worden ook gebruikt in de industrie, bouw, scheepvaart, agrarische sector, horeca (bar en keuken), aan ijsbanen, skipistes. Aan speeltuigen kan de rubber mat het gras beschermen. De rubber ringmat is tevens een goede oplossing voor natte, bevroren en besneeuwde locaties, daar ze vorstbestendig is.

De ringmat is ideaal om vuil, modder en sneeuw buiten te houden dankzij de open bodem.

De rubber mat is veilig, geluiddempend en hygiënisch. Het schoonmaken van de ringmat is heel gemakkelijk door de rubberen mat uit te kloppen of af te spuiten met de tuinslang of hogedrukspuit.

De rubber mat biedt een goede antislip werking, zelfs op koude en natte winterdagen, doordat de ringmat van natuurlijke rubber en gerecycleerd materiaal is gemaakt .

Specificaties

Type

DRH 109E Taper hollow mat

Lengte

50 cm

Breedte

90 cm

Dikte

1,6 cm

Gewicht

± 3,5 kg

Kleur

Zwart

Kwaliteit

Standaard

Aanlooprand

JA

Bodem

Open Bodem

Koppelbaar

Neen

EAN-nummer

5430000375108

Andere suggesties…