Anti-vermoeidheidsmat, met schuim vulling (M2) 61 x 81 x 2cm

44,90 incl. BTW

61cm x 81cm x 2cm (±5kg)

Dit is niet gewoon een  anti-vermoeidheids bubble mat. Deze mat beschikt over een extra rubberschuim vulling waardoor deze nog meer de vermoeidheid in de enkels, benen en rug wegneemt door zijn extra dempend effect.  Deze rubberen mat is ideaal op plaatsen waar men lang moet rechtstaan zoals achter de bar, in keukens, achter computer of aan machines in fabrieken.

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Onze oerdegelijke rubberen matten hebben zeer uiteenlopende toepassingen. De rubber mat is uitermate geschikt als deurmat.

Rubberen matten worden ook gebruikt in de industrie, bouw, scheepvaart, agrarische sector, horeca (bar en keuken), aan ijsbanen, skipistes. Aan speeltuigen kan de rubber mat het gras beschermen. De rubber ringmat is tevens een goede oplossing voor natte, bevroren en besneeuwde locaties, daar ze vorstbestendig is.

De ringmat is ideaal om vuil, modder en sneeuw buiten te houden dankzij de open bodem.

De rubber mat is veilig, geluiddempend en hygiënisch. Het schoonmaken van de ringmat is heel gemakkelijk door de rubberen mat uit te kloppen of af te spuiten met de tuinslang of hogedrukspuit.

De rubber mat biedt een goede antislip werking, zelfs op koude en natte winterdagen, doordat de ringmat van natuurlijke rubber en gerecycleerd materiaal is gemaakt .

Specificaties

Type

DRH 110A Ramp mat

Lengte

150 cm

Breedte

100 cm

Dikte

2,2 cm

Gewicht

± 8,5 kg

Kleur

Zwart

Kwaliteit

Extra Heavy duty

Aanlooprand

Neen

Bodem

Open Bodem

Koppelbaar

Ja

EAN-nummer

5430000375054

Andere suggesties…